Hidrolati

Holistic proizvodi

Odrastajući uz majku koja se bavi više od dvadeset godina kliničkom aromaterapijom, zavolela sam eterična ulja i upoznala se sa hidrolatima.

Kako je sve počelo?

Prvo upoznavanje sa hidrolatima se desilo kada sam posetila jednu destileriju eteričnih ulja. Sa benefitima ulja sam se već davno upoznala, ali hidrolati su me posebno oduševili kada sam počela da ih proučavam.

Većina nikada nije ni čula za ovaj nus produkt koji se dobija prilikom destilacije eteričnog ulja. Često volim da se ih definišem kao „zlatne terapeutske vode“.

Hidroloterapiju proučavam dug niz godina, počevši od primene u terapeutske svrhe do upotrebe u kulinarstvu. Iz spoja i jednog i drugog, proizašao je Detox program – DETOX FOR SKIN.

Danas program čine više od 7 različitih detox hidrolata (u kojima se nalaze više od 10 različitih vrsta hidrolata) koje se koriste za neagresivnu detoksikaciju organizma, kao i dermalnu negu.

Veliku ljubav gajim prema domaćim proizvodjačima hidrolata uključujući i vrste biljaka koje rastu u našoj zemlji.

Pre nekoliko godina, mirisni putevi su me odveli u Provansu.

Boravila sam u njihovim selima i upoznala se sa njihovom autohtonom sortom lavandi i primenom u kulinarstvu i posebno u poslastičarstvu. Danas ih rado dodajem u svoje recepture (torta, kolača, kremova, sladoleda..).

Učestvovala sam kliničkim studijama na temu:“Hidrolati – za telo, um i dušu“, uključijući i medicinske članke na temu:“Gubitak TM uz pomoć hidrolata i eteričnih ulja“.

2019. godine sam uz pomoć svojih današnjih klijenata, koji su bili vredni pomoćnici, sprovela kliničke studije gde su imali zadatak da mirišu eterično ulje grejpa 90 dana i prate potrebe za apetitom.

Nakon uradjenih analiza, 75% klijenata je osetilo manju potrebu za slatkišima i smanjen apetit.

kontakt

Javite nam se

Pitajte me u vezi hidrolata, popunite kontakt formu ili nas nazovite 🙂